Badrumsrenoveringar

Vi sätter badrummet i skick med en gång

Råkade du ut för en vattenskada? Planerar du att renover badrummet?

 

Det egna hemmet är för många världens viktigaste plats. Vi har rivit och torkat ett stort antal vattenskadade badrum, så därför bestämde vi oss för att också hjälpa människor att renovera sina badrum. Vår viktigaste uppgift är att säkerställa att din badrumsrenovering utförs fackmannamässigt från början till slut. Vårt mål är att alltid leverera nyckelfärdiga renoveringar. Tillsammans kan vi göra Finland till ett land med trygga hem!

Så här framskrider en badrumsrenovering hos oss

VV-Kuivaus, asiakastapaaminen

1. Först sätter du dig ner med arbetsledaren.

 

Vi har inga särskilda försäljare, utan du sätter dig ned och tar en kopp kaffe med den person som ska leda och ansvara för din badrumsrenovering. Tillsammans diskuterar vi önskemålen för renoveringen så att ditt badrum blir precis så som du vill ha det!

kylpyhuoneremontti seinäjoki

2. Direkt efter mötet får du ett tydligt pris, en noggrann plan och en offert via e-post.

 

Offerten är alltid skriftlig och innehåller en tydligt prissatt plan som täcker allt. Vi ger ett exakt och giltigt pris samt en tidsplan för renoveringen. Som standard inkluderar våra badrumsrenoveringar också rörinstallationer och elarbeten om vi inte kommit överens om annat. Du vet alltså exakt vad du betalar för.

kylpyhuoneremontti tampere

3. Sen sätter vi igång!

 

När vi har kommit överens om detaljerna och skakat hand är det dags att sätta igång! Alla våra montörer är erfarna fackmän som brinner för för renovering och byggande. I början av renoveringen söker vi efter möjliga fuktskador och asbest, och sköter den tekniska delen av renoveringen korrekt i enlighet med bestämmelserna – vi är yrkeskunniga proffs med lång erfarenhet av att arbeta med våtutrymmen.

 

Vi hjälper till med att upprätta eventuella nödvändiga handlingar till myndigheterna och sköter kommunikationen med fastighetsbolaget och övervakaren. Vi behandlar ditt hem minst lika bra som vi behandlar våra egna hem, och vi strävar alltid efter att du ska kunna bo kvar hemma under badrumsrenoveringen.

kylpyhuoneremontti vaasa seinäjoki kokkola jyväskylä

4. Välkommen till ditt nya badrum

 

När allt är klart återstår det bästa med badrumsrenoveringen – stunden när du ser ditt nya badrum för första gången. Vi håller vad vi lovar och därför skickar vi inte sluträkningen till dig förrän du är 100 % nöjd med resultatet!

 

Vi tar också gärna emot feedback för vårt arbete – din åsikt är viktig för oss.

ABC för badrumsrenoveringar

Kylpyhuoneremontin ABC opas - VV-Kuivaus

En kostnadsfri träff med arbetsledaren?

1. Träffa arbetsledaren i ett personligt möte.
2. Du får en fackmans syn på arbetet, tidsplanen och prisnivån.
3. En lättläst arbetsplan med priser och tider direkt till din e-post.
4. Yrkesgaranti – ingen tvångsförsäljning, inga onödiga överraskningar och rejält med tid för övervägning.

Varför välja VV-Kuivaus?

Vi gör det vi lovar.

 

Vi vill vara ett föredöme för hela byggsektorn. Vi jobbar som ett team och utbildar kontinuerligt våra anställda i att vi håller vad vi lovar. Dessutom behandlar vi ditt hem som om det vore vårt eget. Vi har varit i branschen länge, vissa av oss redan i 20 år. Vi svarar snabbt också på svåra frågor och du når oss 24/7.

Klart på en gång.

 

Vi gör nyckelfärdiga renoveringar med hållbart slutresultat. För dig återstår bara att välja ytmaterialen, såsom kalen. Vi sköter om allt det övriga som att hämta material, räkna åtgång, söka om lov hos olika myndigheter, kommunicera med husbolaget och övervakaren, samt skydda och städa badrummet. Vi hjälper också gärna till med att planera ditt badrum!

En klar plan och ett exakt pris.

 

Du får träffa den person som ska utföra renoveringen redan när vi uppskattar projektets omfattning. Du kommunicerar med arbetsledaren personligen om alla detaljer som rör renoveringen. På det här sättet får du alltid svar av ett proffs. Vi kommunicerar klart och tydligt om de olika faserna i renoveringen och berättar hur arbetet framskrider. Vi garanterar att du alltid får veta det senaste om din renovering.

Vi sköter också eventuella fuktskador och asbestrivningar.

 

Vi är experter på utmanande situationer och vet vilka faktorer som måste beaktas i en badrumsrenovering. Om det finns asbest kan vi utföra en asbestrivning enligt myndigheternas anvisningar. När vi rivit ett badrum gör vi alltid en fuktmätning, oberoende av vad som är orsaken till renoveringen.

Vi ger nöjdhetsgaranti.

 

Vår viktigaste prioritet är nöjda kunder. Vi vet att vi utför vårt jobb ordentligt och därför vågar vi ge garanti på vårt jobb. Du får sluträkningen först när arbetet är slutfört och du godkänt renoveringen och är 100 % nöjd med jobbet!

kylpyhuoneremontti
vv-kuivaus
kylpyhuoneremontti