Öppen ansökan

REKRYTERING

Öppen ansökan

Vad roligt att du är intresserad av vårt violetta team! Om vi för tillfället inte har något lämpligt ledigt jobb men du ändå känner att du hör hemma hos oss så ska du lämna en öppen ansökan. Vi bekantar oss gärna med dig och brukar alltid ta kontakt med dem som lämnat öppna ansökningar när det blir en plats ledig i Vasa, Seinäjoki, Karleby, Jyväskylä, Tammerfors eller Lahtis!

Hos oss utför vi jobbet lika bra som vi skulle utföra det hemma hos oss själva, och kunden är alltid i fokus för oss. Vi kan erbjuda ett mångsidigt och ansvarsfullt jobb som ger dig möjlighet att lära dig nytt och lyckas i jobbet. Som stöd har du hela vårt gäng i sex städer, som alltid är redo att hjälpa dig.

Så här är det att jobba för det violetta teamet

Hos oss på VV-Kuivaus ger vi alltid 100 % på jobbet. Vårt toppgäng består av byggproffs och alla spelare har en viktig roll. Vi säkerställer att alla anställda har möjlighet att lyckas eftersom vi är ett växande företag som värnar om kvalitet. Ett äkta intresse för kollegor och kunder garanterar att allt fungerar.

I det violetta teamet är varje medlem en unik och jämställd individ. Arbetet flexar enligt din livssituation och vi erbjuder mångsidig företagshälsovård och kultur- och motionsförmåner. Vi ser till att jobbet inte inkräktar för mycket på fritiden, så att vi alla orkar göra vårt bästa på jobbet 💜

Skicka in en öppen ansökan om…

👍 du har utbildning inom byggbranschen och gedigen arbetserfarenhet, men samtidigt en vilja att ta ditt kunnande till nästa nivå.
👍 du alltid gör ditt bästa och håller vad du lovar. Kundnöjdhet är mycket viktigt för oss och vi ger alltid garanti på vårt arbete.
👍
du har en positiv inställning och behandlar kundens hem lika bra som ditt eget hem.
👍
du är en teamspelare men kan också jobba självständigt och bära ansvar.

Att du tidigare varit företagare är en fördel!

Lämna in din öppna ansökan genom blanketten nedan

  • Dra filer hit eller
    Godkända filtyper: rtf, doc, docx, odt, pdf, txt, Max filstorlek: 8 MB.