Työpaikat: Kosteuskartoittaja, sinulle on töitä!

REKRYTOINTI

Etsimme kosteuskartoittajaa – liity kunnolla tekemisen joukkueeseen!

Meillä VV-Kuivauksella hommat tehdään 100 % kunnolla tekemisen meiningillä koko joukkueen voimin. Tässä rakennusalan huippujoukkueessa jokainen pelaaja on ratkaisijan roolissa. Liity VV-Kuivauksen joukkueeseen ja näytä kädenjälkesi! Me varmistamme onnistumisesi vakaan kasvuyrityksen laatupuitteilla. Aito kiinnostus ja kunnioitus työkaveriin ja asiakkaaseen takaavat sen, että homma toimii.

Työtehtävän kuvaus

Kosteuskartoittajan työssä olet kiinteistönomistajan sankari ja hyökkäysketjun ensimmäinen pelaaja, joka saapuu paikalle vesivahingon tai kosteusvaurioepäilyn jälkeen. Huolehdit vesivahinko- ja kosteusvaurioasiakkaistamme Kokkolan seudulla kätevästi firman autolla liikkuen – ja tietysti alan parhaimpia työkaluja käyttäen.
Päätehtävänäsi on vahingon syyn ja laajuuden selvitys sekä pelisuunnitelman laatiminen korjaustoimenpiteisiin, jolla pelastamme tiiminä asiakkaan kostuneet tilat. Työt teet pääsääntöisesti asiakkaan luona, mutta paperityöt voit hoitaa joustavasti joko toimistollamme tai etätoimistollasi. Työpisteesi saat muokata itsellesi sopivimmaksi.
💜 Työ on täysipäiväinen päivätyö ja pelisopimuksesi toistaiseksi voimassa oleva.
💜 Palkkaus: Kuukausipalkka 2 800–3 400 € kokemuksesi mukaan.

Mitä kosteuskartoittajalta vaaditaan?

Koska kosteuskartoittajana olet asiakkaan ensimmäinen kontakti herkässä tilanteessa, ovat tunnetaidot ja empatiakyky tärkeitä. Pyrit jättämään ikävässäkin tilanteessa positiivisen jäljen asiakkaan mieleen niin asiakasta kuin kiinteistöä kunnioittavalla ja empaattisella otteellasi. Lisäksi toivomme, että:
👍 Sinulla on rakennusalan koulutus – arvostamme myös mestarin tai insinöörin koulutusta.
👍 Sinulla on yli 3 vuotta korjausrakentamisesta tai saneeraamisesta, ja tunnistat eri aikakausien rakenteet ja rakennekerrokset.
👍 Osaat tarkastella kohteita objektiivisesti ja pystyt tekemään vakaita päätöksiä
👍 Teet hommat aina kunnolla tekemisen meiningillä ja asiakkaiden auttaminen on sinulle kunnia-asia.
👍 Etsit jatkuvasti kehittymisen mahdollisuuksia ja haluat viedä urasi uudelle tasolle.
Katsomme eduksi kosteudenmittaajan pätevyyden, mutta tarvittaessa pystymme tarjoamaan sinulle hyvän perehdytyksen. (Osa perehdytyksestä tapahtuu Seinäjoella tai Vaasassa.) Myös ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle

Violetin joukkueen jäsenenä olet osa tiimiä, jossa jokainen pelaaja on tasa-arvoinen ja ainutlaatuinen yksilö. Työ joustaa elämäntilanteesi mukaan ja tarjoamme muun muassa kattavat työterveyspalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntaedun. Haluamme myös pitää huolta siitä, että työ ei valu vapaa-ajalle, jotta joukkueemme jaksaminen pysyy huippu terässä! 💜

Hae heti – hakuaika päättyy 12.1.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi yksikönpäällikölle:

 

Joel Vataja

joel.vataja@vv-kuivaus.fi

+358504311142

Tervetuloa violettiin joukkueeseen.