Hae rakennustyöntekijäksi Tampereelle!

Hae rakennustyöntekijäksi Tampereelle!

Violetti tiimimme kasvaa jälleen! Haemme nyt Tampereen tiimiimme työkaveria, johon välittämisen, kehittymisen, luottamuksen ja auttamisen arvot kolahtavat yhtä kovaa kuin meihinkin.

Meillä hommat tehdään kunnolla tekemisen meiningillä. Kun vesivahinko yllättää, palautamme asiakkaan kodin ennalleen – turvasatamaksi arjen keskelle.

Päätoimialamme on vesivahinkokohteiden korjaaminen ”avaimet käteen” -periaatteella. Työkohteet vaihtelevat niin yksittäisestä kylpyhuoneremontista laajempiin koko talon remontteihin, joten työtä tehdään rakennustöiden moniosaajina.

Etsimme Tampereen tiimiimme motivoitunutta rakennustyöntekijää, jolle asiakas on ykkönen ja jolta positiivista asennetta ei puutu. Saatat sopia tehtävään, jos…

💜 teet hommat aina viimeisen päälle huolella ja pidät kiinni sovituista asioista. Asiakastyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää ja annamme työllemme aina takuun.
💜 sinulla on positiivinen asenne ja kohtelet asiakkaan kotia vähintään yhtä hyvin kuin omaasi.
💜 olet tehnyt kylpyhuoneremontteja ja haluat kehittyä niiden mestariksi.
💜 olet tiimipelaaja, mutta sinulla on myös kyky työskennellä itsenäisesti ja kannat vastuun.

>> Mistä VV-Kuivaus sai alkunsa? Lue tarinamme unelmasta tähän päivään tästä!

MIKSI LIITTYÄ VIOLETTIIN JOUKKUEESEEN?

Ihmiset ovat VV-Kuivauksen tärkein voimavara. Meillä jokainen työntekijä on ratkaisijan roolissa, kun tavoittelemme uusia onnistumisia. Teemme aina työtä yhtenä joukkueena, toinen toisiamme tukien. Me tarjoamme sinulle…

👍 vakituisen työsuhteen
👍 mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn
👍 kehittymismahdollisuudet kasvavan yrityksen mukana
👍 kannustavan ja iloisen työyhteisön
👍 luotettavan ja määrätietoisen työnantajan

>> Lue, millaista meillä on olla töissä!

Haluatko tulla tekemään kanssamme Suomesta turvallisten kotien maata? Oletko sinä etsimämme työkaveri? Haluatko lähteä tekemään Tampereesta kanssamme turvallisten kotien kaupunkia? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten pidä kiirettä ja hae heti!

Lisätietoja & hakemukset:
Joel Vataja, 050 4311 142, joel.vataja@vv-kuivaus.fi

VV-Kuivaus rekry rakennustyöntekijä