VV-Kuivaus

VV-Kuivaus

Stor kunskap och genuin vilja att hjälpa

Svämmar badrummet över eller har en otrevlig fuktskada uppdagats i köket? Har en vattenskada inträffat i fastighetens gemensamma utrymmen eller möttes du av en svallvåg i kafferummet i morse? Ingen panik: vi fixar ditt hem eller din fastighet!

 

Vi genomför kartläggningar och reparationer i anslutning till vattenskador som nyckelfärdiga lösningar, i samarbete med försäkringsbolag. Du når oss alltid snabbt när skadan är framme, vi har nämligen jour 24/7.

 

Vår styrka är vår gedigna och övergripande kunskap och långa erfarenhet inom vattenskadesanering. I kombination med vår positiva attityd och genuina vilja att hjälpa bildar det en servicehelhet som vi stolt erbjuder en garanti på. Vi är verksamma i Södra Österbotten, Österbotten och Mellersta Finland.

 

Försäkringsbolag, disponenter, städer, kommuner, företag och privatpersoner: när en vattenskada inträffar erbjuder vi alltid individuell experthjälp!

 

Oftast framskrider saneringsprocessen vid vattenskador på följande sätt:

  1. Fuktkartläggning
  2. Rivningsarbete
  3. Torkning
  4. Återuppbyggnad

Kvalitet och yrkesfärdighet!

Företaget VV-Kuivaus Ab grundades 2013 och fokuserar på tjänster inom skadesanering. Företagets huvudinriktning är heltäckande service inom vattenskadesanering, dvs. att sköta om fuktkartläggningar, läckagesökning, desinficering, rivning, torkning och återuppbyggnad.

Österbotten och Mellersta Finland

Vi finns i områdena Södra Österbotten, Österbotten och Mellersta Finland, och sköter om vattenskador i såväl större som mindre objekt på kundens villkor. Våra kontor finns i Seinäjoki, Vasa och Jyväskylä.

VV-Kuivaus

Kundnöjdhet på toppnivå sedan 2013

Våra kunder består av såväl försäkringsbolag, disponenter, städer och kommuner som företag och privatpersoner. Vi samarbetar med många underleverantörer och varuleverantörer, vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder en heltäckande service.

VV-Kuivaus

Stor kunskap, gedigen erfarenhet

Vi har jobbat i branschen länge, de mest erfarna av oss i redan tjugo år. För närvarande sysselsätter vi cirka 50 personer. Vår kunniga och professionella personal hjälper er. Vi ger alltid en garanti på vårt arbete. Vi har jour 24h och du når oss snabbt vid plötsliga och brådskande skador.