Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/vhosts/vv-kuivaus.fi/httpdocs/inc/db.php on line 5
Kosteuskartoitukset - kosteuskartoitus, kosteuskartoitusraportti, kosteusvahinko, vesivahinko

Kosteuskartoitukset

Vesivahingon sattuessa selvitys alkaa aina kosteuskartoituksella. Asiakas voi tilata kosteuskartoituksen suoraan kartoitusliikkeeltä tai tehdä vahinkoilmoituksen vakuutusyhtiölle, jolloin vakuutusyhtiö lähettää kartoituspyynnön kartoitusliikkeelle. Valittu kartoitusliike ottaa yhteyttä asiakkaaseen ja sopii kartoituksen ajankohdan.

Kosteuskartoittaja selvittää vuotopaikan, mittaa vahingon laajuudeen ja laatii asiakkaalle sekä mahdolliselle vakuutusyhtiölle kirjallisen kosteuskartoitusraportin. Kosteuskartoitusraportissa selvitetään, mitä tutkimuksessa todettiin ja kerrotaan  vahingon korjaamiseksi suoritettavat toimenpiteet.

Kartoittajamme ovat PKM-tutkinnon (pätevöitynyt kosteuden mittaaja) suorittaneita kosteuskartoittajia, joilla on käytettävissään säännöllisesti kalibroitu ja asianmukainen mittauskalusto kosteusmittausten tekemiseen.