Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/vhosts/vv-kuivaus.fi/httpdocs/inc/db.php on line 5
Startsida - Vahinkopalveluiden ammattilainen

Kvalitet och professionell service

VV-kuivaus Oy grundades 2013 med inriktning på skadeutredningar. Vi ger en heltäckande service av fullständiga vattenskadesaneringar; fuktighetskartläggning, läckagesökning, desinficering, rivningsarbeten, torkningsarbeten och återbyggnadsarbeten – allt med ”nyckeln i handen” principen.

Vi erbjuder våra tjänster i Södra Österbotten, Österbotten och Mellersta Finland-området. Våra anstalter ligger i Seinäjoki, Vasa och Jyväskylä. Vi hanterar både mindre och större vattenskador enligt kundens villkor och önskemål.

Vårt företag har en väldigt bred kundkrets bestående av bland annat försäkringsbolag, fastighetsförvaltare, städer, kommuner, företag och privatpersoner. Vi samarbetar med ett flertal underleverantörer och leverantörer så att vi kan erbjuda våra kunder en heltäckande service.

Vi har arbetat inom den här branschen under en lång tid, och de mest erfarna av oss har utfört dessa arbeten i över 20 år. Just nu har vi ca 50 anställda.

VV-Kuivaus har en kunnig och professionell personal. Arbetet har alltid garanti.

Vi dejourerar 24 timmar om dygnet, vilket gör att kunderna genast får hjälp med sina brådskande och akuta problem.

Här är vi, redo att betjäna just dig!ny lokal